Man har väl hjärna?

Mänisnakshjnräan kan lsäa oedrn i vlkien odnrig somhlset, det edna vkitgia är attden fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Hägtfit va?

 

Stör mig för övrigt på att TvShop säljer ett redskap med en ”unik cirkelrörelse”. Hur i hela världen kan en cirkelrörelse vara unik? Är inte alla cirklar just runda?

Annonser

3 kommentarer

Filed under Mänskligt

3 responses to “Man har väl hjärna?

  1. K-mum

    hjärnan är konstig. kom in på ett program där de gjorde experimentet att en satt bakom en skärm, fick en siffra i sin högra (?) hand, och kände sig fram till rätt nummer.Det tecknade hon med fingrarna. Så fick hon frågan om vilket nummer det var – och svarade fel! Skulle hänga i hop med att den ene halvan inte vet vad den andre gör :) Nej men att siffer – o talminne sitter på var sin sida och ”pratar” inte med varann. En ny selskapslek kanske?

  2. Har inte sett det där tidigare, men visst, kunde läsa hur bra som helst. Antar att jag inte ska oroa mig alltför mycket över barnens rättstavningskunskaper? Eller? Dom kommer bli förstådda.

  3. Carolina. Rätt inställning. Jag tror vi måste sänka ribban aningen. Inte för våra barns utbildning men för oss själva. Vi mår bättre av att det räcker med att kunna göra sig förstådd.